INFOBIRO: Publikacije
DOGOVORENE PRVE MJERE ZA SPAS ALUMINIJA, TRAŽI SE ISTRAGA ZA KRIMINAL

DNEVNI LIST,

"Na osnovu analize, urađene tijekom vikenda, donesena je odluka da se pokrene proizvodnja u ljevaonici u kratkom roku. Trenutno se rade analize za anode i elektrolizu. Optimizam zrači iz svih nas i mislim da smo na dobrom putu da 'Aluminij' opet bude stavljen u pogon", rekao je Klepić poslije sastanka.

DOGOVORENE PRVE MJERE ZA SPAS ALUMINIJA, TRAŽI SE ISTRAGA ZA KRIMINAL

Autori: SANJA BJELICA-ŠAGOVNOVIĆ

Vlada Federacije BiH donijela je odluku o nastavku poslovanja mostarskog "Aluminija" u okviru financijske konsolidacije u narednih šest mjeseci, rekao je predsjednik Nadzornog odbora "Aluminija" Zdenko Klepić, dodajući deje odlučeno da će biti zbrinuto svih 900 radnika te kompanije. "U tom periodu dobili smo prostor za traženje rješenja. Poduzeće može živjeti u narednih šest mjeseci, a da nitko neće moći blokirati račune ili pokrenuti stečaj", rekaoje Klepić jučer na konferenciji na novinare. U .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.