INFOBIRO: Publikacije
Pomozimo žrtvama tsunamija!

DNEVNI LIST,

Svi koji žele pomoci žrtvama potresa i tsunamija koji su prije jedanaest dana pogodili jugoistocnu Aziju mogu to uciniti uplatama na žiro-racun broj 140-101-00082709-32 kod Volksbanke BiH ili pozivom na telefonske brojeve BH Telecoma 094/290-002 (cijena poziva 1 KM) i HT-a Mostar 092/850-850 (cijena poziva 2 KM).

Pomozimo žrtvama tsunamija!

Autori: NINA

Clan regionalnog tima Crvenog križa za odgovor u slucaju katastrofe Alen Kajtaz apelirao je na jucerašnjoj konferenciji za medije na sve koji žele pomoci žrtvama tsunamija da to ucine preko institucija Crvenog križa. "Molimo vas da pokažete vašu humanost, da nam u skladu s vašim mogucnostima pomognete u ovoj akciji", zamolio je Kajtaz podsjecajuci na razorne posljedice potresa i tsunamija koji su 26. prosinca 2004. pogodili podrucje jugoistocne Azije, osobito pokrajinu Aceh na otoku Sumatri. Na .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.