INFOBIRO: Publikacije
Federalni doministar zdravlja Ajanović tvrdio da će se u novom Porodilištu rađati isključivo “mali komunisti”

SLOBODNA BOSNA,

Turska pomoc od 4 miliona dolara za izgradnju Instituta za majku i dijete još uvijek neiskorištena l Zašto je direktor Klinickog centra Univerziteta u Sarajevu sa promjenom vlasti izmijenio i vlastita stajališta l Bivši premijer Kantona Nermin Pecanac: “Ne znam da li je Bakir Izetbegovic nekom obecao zgradu na Jezeru, ali definitivno tu nisu cista posla”

Federalni doministar zdravlja Ajanović tvrdio da će se u novom Porodilištu rađati isključivo “mali komunisti”

Autori: MIRSAD FAZLIĆ ADNAN BUTUROVIĆ

Na sastanku Odbora za rekonstrukciju Instituta za majku i dijete Jezero (zgrada predratnog Porodilišta ili Ginekološko-akušerska klinika “Zehra Muidovic”) polovicom decembra prošle godine, izmedu ostalih tacaka dnevnog reda, razmatrano je i zabrinjavajuce pismo 11 lijecnika Pedijatrijske klinike u Sarajevo. Lijecnici su obavijestili svoje kolege u odboru da je stanje na klinici katastrofalno. Direktor Klinickog centra Univerziteta u Sarajevo dr. Faris Gavrankapetanovic je upoznao prisutne da je .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.