INFOBIRO: Publikacije
BONSKE OVLASTI su u rukama građana

OSLOBOĐENJE,

Stranka demokratske akcije prijeti izlaskom iz državne Vlade. ministri iz reda hrvatskog naroda blokirali su rad Vlade FBiH. na gradskom nivou se raspalo "partnerstvo na Ijevici" SDPa i Naše stranke... Pitali smo politicare. analiticare. privrednike i obicne gradane da li bi. kad bi bili moguci. prijevremeni izbori išta promijenili u državi?

BONSKE OVLASTI su u rukama građana

Autori: S.KARIĆ V.JAHIĆ A.ŠEĆKANOVIĆ D.STANOJLOVIĆ M.BABIĆ A.BEČIROVIĆ

Muharem Žmiric, trgovac iz Sarajeva Politicari samo lažu U našoj državi teško da ce biti ikakvih promjena. Nema ništa ni od prijevremenih izbora. I naši politicari, kako se odnose prema državi, trebalo bi ih sve zatvoriti jer najveci broj njih je korumpiran. Narod samo lažu i obecavaju ono što ne mogu izvršiti. Vidite, obespravljeniborci, štrajkovi sustižu jedan drugog, šta ljudi mogu time dobiti i da li uopšte mogu nešto dobiti da bi im bilo bolje. Svi smo nezadovoljni i ne mislim samo na Bošn .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.