INFOBIRO: Publikacije
Međunarodni sajam energije, industrije i rudarstva – Tuzla 2011

INFOKOM,

U saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, Vladom Tuzlanskog kantona, Opcinom Tuzla te vodecim bh. strucnjacima iz oblasti energetike, poslovno društvo Tuzlanski sajam pokrenulo je realizaciju projekta Medunarodni sajam “Energija, industrija i rudarstvo“ cije održavanje je predvideno u Tuzli od 21. do 25. juna 2011.

Međunarodni sajam energije, industrije i rudarstva – Tuzla 2011

Autori: MURIS POZDERAC

Medunarodni sajam “Energija, industrija i rudarstvo“ ce okupiti organizacije i kompanije koje se bave djelatnošcu iz oblasti energije i rudarstva, kao i one privredne subjekte i institucije koje su u proizvodnom ili drugom obliku tijesno povezane sa definiranom izlagackom nomenklaturom sajma. To ce biti prilika da BiH pokaže svoje privredne i naucne potencijale i dostignuca, ali i prilika za nastup onih kompanija koje svojom ponudom mogu doprinijeti mijenjanju privrednog miljea u BiH. Veliki zna .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.