INFOBIRO: Publikacije
Građanski front kreće s Jahorine i iz Mostara

DNEVNI LIST,

Na Jahorini je dogovorena zajednička platforma uobličena u Jahorinsku deklaraciju, dokument koji je trenutno „na glancanju“, a bit će službeno objavljen za desetak dana. Sljedeći sastanak zakazan je u Mostaru u veljači i označit će početak velike akcije „za spašavanje cijele države Bosne i Hercegovine“.

Građanski front kreće s Jahorine i iz Mostara

Autori: M.OSMOVIĆ

Tajni i misterija ipak nema iako se nekome može učiniti drugačije. Prošle subote na Jahorini okupili su se predstavnici stranaka ljevice – Građanski savez, Demokratska fronta, Socijaldemokratska partija – i zajedno s predstavnicima nevladinih organizacija i akademske zajednice, razgovarali su i dogovarali desetak sati pa zaključili da BiH ne može opstati bez snažne ljevice. Ovim skupom upravljao je dr. Neven Anđelić, profesor međunarodnog prava i ljudskih odnosa na londonskom Regent’s University .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.