INFOBIRO: Publikacije
TRAJNA KRIZA: Parlamentarna većina više ne postoji

DNEVNI LIST,

Pogleda li se samo tri dana unazad, prvo je nakon sastanka lidera ove dvije stranke Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića rečeno kako nijedno pitanje nije dogovoreno, a onda se u četvrtak po tko zna koji put na Domu naroda Parlamenta Federacije BiH pokazalo da parlamentarna većina ne postoji i ne funkcionira.

TRAJNA KRIZA: Parlamentarna većina više ne postoji

Autori: SANJA BJELICA-ŠAGOVNOVIĆ

Više nema nikakve dileme da su koalicijski odnosi između SDA i HDZ-a BiH i na državnom i na federalnom nivou na najnižim granama i da nijedno ključno pitanje i problem ove dvije stranke ne mogu riješiti. Radi se o permanentnoj krizi iz koje, kako stvari stoje, nema izlaza. Pogleda li se samo tri dana unazad, prvo je nakon sastanka lidera ove dvije stranke Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića rečeno kako nijedno pitanje nije dogovoreno, a onda se u četvrtak po tko zna koji put na Domu naroda Parl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.