INFOBIRO: Publikacije
BISKUP PERIĆ O 47.000 ‘MEĐUGORSKIH UKAZANJA’: Fenomen utemeljen na izmišljotinama

DNEVNI LIST,

Biskup Ratko Perić navodi da su dokazi protiv istinitosti ‘ukazanja’ kudikamo uvjerljiviji nego pogolema propaganda trgovačka, ekonomska, financijska, graditeljska, tiskarska, imovinska, turistička, parapsihološka koja podupire, promiče i popularizira ovaj – u osnovi na neistinama i izmišljotinama utemeljen – fenomen.

BISKUP PERIĆ O 47.000 ‘MEĐUGORSKIH UKAZANJA’: Fenomen utemeljen na izmišljotinama

Autori: K.BOŠNJAK

Otkako je „međugorskoga fenomena“ mostarski biskupi imaju jednako stajalište o njemu, a ono je uvelike slično onome pape Franje „da Gospa nije ravnateljica poštanskoga ureda koja svaki dan šalje poruke“. O svemu se ovih dana, na službenim stranicama Biskupije oglasio i mostarski biskup Ratko Perić. „Stajalište mostarskih biskupa, i blagopokojnoga dijecezanskoga biskupa Pavla Žanića (1981.–1993., umro 2000.) i sadašnjega, s obzirom na ‘međugorski fenomen’ jest stabilno i dosljedno: Ne postoji nij .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.