INFOBIRO: Publikacije
 Međugorje je mali Lourdes

DNEVNI LIST,

Hoser je rekao da je Međugorje mali Lourdes. ”Lourdes je drugi grad u Francuskoj po broju hotela, odmah nakon Pariza. Tako bi i Međugorje moglo biti odmah nakon Sarajeva”, reko je biskup. Treba napomenuti kako je Lourdes najpoznatije marjansko svetište u katoličkom svijetu i tamo je Katolička crkva priznala Gospino ukazanje.

Međugorje je mali Lourdes

Autori: K.BOŠNJAK

Poseban papin izaslanik za Međugorje monsinjor Henryk Hoser rekao je jučer da je Međugorje mjesto svjetla, mjesto gdje ljudi dolaze da utaže svoju žeđ za Bogom, vjerom i da se sve to događa i uz pomoć Blažene Djevice Marije – Kraljice Mira. Hoser koji je u BiH je stigao 27. ožujka obratio se jučer u Međugorju brojnim novinarima koje je zanimao cilj njegove misije u ovom mjestu. ”Možete reći cijelom svijetu da se u Međugorju nalazi svjetlo i da su nam potrebne te točke svjetla u svijetu koji se n .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.